Wednesday, May 16, 2012

CHIFFON PISCOK

 Mam tanya kenapa tinggi sangat kek ni...Jawab, mungkin acuan kecil...tak ukur pulak samada 22cm seperti  yang disaran dalam resepi. Resepi copy dari Bisous A Toi...Terima kasih kongsi resepi.


Walau pun rupa ada sengkek sikit tapi alhamdulillah jadi...selalunya trauma nak buat kek spesis sponge. sebab tak mahir. Skrang dah boleh lah, tak takut lagi. Rasa keknya pun sedap dan moist lagi...


Hulur sikit kat jiran sebelah.....


Tapi tak sangka pulak keluar dari mulut Mam kata makan kek camni tak kenyang...kejap kejap dia potong Adik tak kata apa-apa, makan je...my other half lagi la tak kata apa-apa. Apa je ada makan, alhamdulillah. Sebenarnya semua ahli rumah tak banyak songe...elemen yang sangat penting menjaga mereka.

No comments:

Post a Comment